Matalalämpökypsennys uppopaistoöljyssä

Bunge F8 paistoöljyssä voit kypsentää esimerkiksi luullisia lihoja meheväksi myös matalassa lämmössä uunissa, vaikka tarjoilua edeltävänä päivänä valmiiksi. Mausta lihat ennen kypsennystä, jotta mausteet ehtivät imeytyä lihaan. Peitä kypsennettävät raaka-aineet kauttaaltaan paistoöljyllä ja hauduta kypsäksi matalassa lämmössä uunissa. Tällä kypsennysmenetelmällä mm. broilerin koivet, porsaan kyljet ja potkat hautuvat täydellisen mureiksi ja suussa sulaviksi. Ota haudutettujen lihojen paistoöljy siivilöitynä talteen uudelleenkäyttöä varten. Nahallisten lihojen pinta tulee paistaa rapeaksi pannulla tai kuumassa uunissa vielä juuri ennen tarjoilua.

Maustetut margariinilevitteet nostokuva

Margariinilevitteet

Pehmeään margariiniin on helppo sekoittaa eri makuja ja varioida näin rajattomasti helppoja levitteitä.
Margariinia voi maustaa esimerkiksi pestolla, valmiilla maustetahnoilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, tuoreilla yrteillä ja erilaisilla mausteilla.

Katso vinkit!
Maustetut margariinilevitteet nostokuva

Margariinilevitteet

Pehmeään margariiniin on helppo sekoittaa eri makuja ja varioida näin rajattomasti helppoja levitteitä.
Margariinia voi maustaa esimerkiksi pestolla, valmiilla maustetahnoilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, tuoreilla yrteillä ja erilaisilla mausteilla.

Katso vinkit!

Yrttiöljyt

Keiju yrttiöljyt valmistetaan laadukkaasta rypsiöljystä ja maustetaan tutuilla yrteillä.
Yrttiöljyt ovat helppo tapa tuoda lisää makua keittiöösi.
Esimerkiksi Perunamuhennoksen voi valmistaa voin sijaan kevyemmin öljyllä.
Guacamole ei tarvitse muita mausteita kuin ripauksen suolaa, sillä yrttiöljy antaa riittävästi makua.
Raikkaan savulohi-viipaleperunavuoan kypsennyksessä käytetään kerman sijaan Keijun sitruuna-basilikaöljyä.

Katso vinkit!
Yrttiöljyllä maustettu perunamuhennos nostokuva

Yrttiöljyt

Keiju yrttiöljyt valmistetaan laadukkaasta rypsiöljystä ja maustetaan tutuilla yrteillä.
Yrttiöljyt ovat helppo tapa tuoda lisää makua keittiöösi.
Esimerkiksi Perunamuhennoksen voi valmistaa voin sijaan kevyemmin öljyllä.
Guacamole ei tarvitse muita mausteita kuin ripauksen suolaa, sillä yrttiöljy antaa riittävästi makua.
Raikkaan savulohi-viipaleperunavuoan kypsennyksessä käytetään kerman sijaan Keijun sitruuna-basilikaöljyä.

Katso vinkit!
Yrttiöljyllä maustettu perunamuhennos nostokuva