Kasvipohjainen Eleplant haastaa voin – ja voittaa

Eleplant on Suomessa valmistettu, täysin uudenlainen, kasvipohjainen tuote, joka sopii kaikkeen ruoanlaittoon ja leivontaan. Tämä innovatiivinen tuote on suunniteltu käytettäväksi samalla tavalla kuin voi, ja se tuo ruokiin sekä leivonnaisiin täyteläistä makua ja kuohkeaa rakennetta. Eleplant on myös ylivoimaisen herkullista leivän päällä.

Ainutlaatuinen resepti

Eleplantin kermaisen täyteläinen maku syntyy ainutlaatuisesta reseptistä, joka sisältää kookosrasvaa, rypsiöljyä, kaakaorasvaa sekä kaurajuomaa. Tämä yhdistelmä varmistaa maun, joka on hyvin lähellä voita. Itse asiassa Eleplantin koostumus ja maku ovat niin lähellä voita, että eroa tuskin huomaa. Voit käyttää Eleplantia aivan kuten voita kaikissa resepteissä – se on erittäin monipuolinen ja sopii erinomaisesti ruoanlaittoon, leivontaan, paistamiseen sekä leivän päälle.

Vastuullinen vaihtoehto

Eleplant ei sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia, joten se on vastuullisempi vaihtoehto perinteiselle voille. Lisäksi sen hiilijalanjälki on yli 50 % pienempi kuin voilla, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Eleplant ei sisällä maitoa, laktoosia tai palmuöljyä, joten se sopii myös allergikoille ja vegaaneille.

Testattu ja hyväksi todettu

Eleplant on testattu ammattikeittiöissä, kuluttajilla ja laboratorioissa, ja sen tuoteominaisuuksien on todettu olevan samat kuin voilla. Tämä tarkoittaa, että voit huoletta vaihtaa voin Eleplantiin kaikissa resepteissä täysin samassa suhteessa. Eleplantin rasvapitoisuus on tismalleen sama kuin voilla (82 %), joten se toimii moitteettomasti myös vaativissa ruoanlaitto- ja leivontatilanteissa.

Kahdenlaista Eleplantia

Eleplantia on saatavilla kahdessa eri muodossa:


500 g palatuote: Tämä versio on kehitetty kaikenlaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon, jossa tavallisesti käytettäisiin voita.


400 g levittyvämpi versio: Erityisen herkullinen leivän päällä ja suunniteltu käytettäväksi samalla tavalla kuin voi-rasvaseosta.

Monipuolinen ruoanlaitossa ja leivonnassa

Eleplant vaahtoaa ja ruskistuu paistettaessa, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ruskistetun ja vispatun levitteen valmistukseen. Eleplantin avulla saat myös kauniin ja rapean paistopinnan ruokaan. Leivonnassa Eleplant toimii samalla tavalla kuin voi ja antaa leivonnaisille kuohkeutta sekä kauniin paistopinnan. Kokeile vaikka keksien tai voisarvien leipomiseen – Eleplantilla tehty voikreemi on suoraan kauniin valkoinen ja erittäin herkullinen.

Eleplant pähkinänkuoressa

Eleplant on kasvipohjainen vaihtoehto voille. Se tarjoaa täyteläistä makua ja kuohkeaa rakennetta kaikissa ruoanlaitto- ja leivontatilanteissa. Sen vastuullinen koostumus ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat nauttia voin kaltaisesta mausta ilman eläinperäisiä ainesosia.