Muovinen PET-Pakkaus on ekoteko

Tiesitkö, että ammattikeittiöille valmistettuja öljytuotteita on saatavilla nyt myös PET-pakkauksessa? Valikoimissamme olevat UUSI Bunge Pro F8 Paistoöljy ja Keiju Catering Rypsiöljy on molemmat pakattu helposti käsiteltävään ja kevyeen PET-pakkaukseen.

PET-pakkauksen suosiminen on oikea ekoteko, sillä uudessa öljypakkauksessa on 63% vähemmän muovia kuin perinteisessä kanisterissa.

Osallistu sinäkin talkoisiin puhtaamman ympäristön puolesta ja valitse PET-pakkaukseen pakattu öljytuote. Bunge Pro F8 Paistoöljy ja Keiju Catering Rypsiöljy sopivat kaikkeen ruuanlaittoon.

 

 

 

Muovijäte on yksi mertemme suurimmista uhista

Muovijäte on maailmanlaajuinen ongelma, josta Suomessakin keskustellaan koko ajan enemmän. Joka vuosi maailman meriin päätyy 6,5 miljoonaa tonnia muovijätettä muodostaen meressä kelluvia jätesaaria. Esimerkiksi Tyynellämerellä Havaijin pohjoispuolella pyörii muovijätelautta, joka on suurempi kuin Teksas. Kaikki muovi ei kuitenkaan kellu, noin 70% siitä vajoaa meren pohjaan. Muovi myös hajoaa hyvin pieniksi hiukkasiksi, joka muistuttaa planktonia, tappaen vuosittain miljoonia eläimiä syömäänsä muoviin.

Lähde: Greenpeace Suomi