Kreemit ja leivänparanne

Onnistuneissa leivonnaisissa on sekä näköä että makua. Tasainen rakenne, suussasulava täyte ja näyttävä koristelu tekevät hyvästä vielä parempaa.

RAISA KREEMI on vispausta vaille valmis vaniljanmakuinen kreemijauhe; leivosten, kääretorttujen ja kakkujen klassinen täyte ja koriste. Käytä Raisa Kreemiä tavallisena vaniljakreeminä tai mausta kreemiä haluamillasi mausteilla.

KULTASULA LEIVÄNPARANNE on entsyymipohjainen leivänparanne, jolla saat leivonnaisiin tilavuutta, tasaisen huokosrakenteen, kauniin paistovärin ja rapean kuoren. Käytettäessä Kultasula Leivänparannetta suositeltavan annostuksen mukaisesti (20–40 g/nestelitra) jää gluteenipitoisuus hyvin alhaiseksi, jopa tasolle 0,2 mg/kg nautintavalmista lopputuotetta. Tämän vuoksi Kultasula Leivänparanne soveltuu myös gluteenittomaan leivontaan.