Paahtopaistisalaatti
Ainekset(10) Annoskoko: 0,470 kg |
|
1,5 kg
|
kypsää naudan paahtopaistia
|
1,5 kg
|
jääsalaattia
|
0,7 kg
|
paprikaa
|
0,7 kg
|
kurkkua
|
0,3 kg
|
punasipulia
|
0,3 dl
|
Keiju Chili, tomaatti & basilikayrttiöljyä
|
dl
|
punaviinietikka
|
suolaa
|
|
Pinnalle(10) Annoskoko: 0,470 kg |
|
herneenversoja
|
|
Keiju Sitruuna rypsiöljyspray
|
Valmistusohje
1. Leikkaa kypsä paahtopaisti suikaleiksi ja revi salaatti pieniksi paloiksi
2. Leikkaa paprika kuutioiksi ja kurkku suikaleiksi
3. Tee marinadi Keiju chili, tomaatti & basilikaöljystä ja punaviinietikasta, laita mausteeksi suolaa
4. Leikkaa punasipulit 1/2 renkaiksi ja laita ne marinoitumaan
5. Tee paprikasta, kurkusta, puolet paahtopaisti suikaleista ja marinoidusta punasipulista seos
6. Kokoa salaatti: laita pohjalle revitty salaatti päälle sen päälle kasvispaahtopaistiseos ja loppu paahtopaistista päälle.
7. Koristele salaatti huuhdelluilla herneenversoilla johon pinnalle suihkuta Keiju Sitruuna rypsiöljysprayta