Paahdettu valkosipulimajoneesi

10
Paahdettu valkosipulimajoneesi

Annosten määrä: 10 Annosta
Annoskoko:
0,130 Kilogrammaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Ainekset

(10)
Annoskoko: 0,130 kg
1,2
l
Keiju Vegemajoneesia
2
kpl
kokonaista valkosipulia
Keiju kylmäpuristettua rypsiöljyä
3
dl
kermavaahtoa (1,5 dl kermaa)
suolaa
sokeria

Valmistusohje

1. Halkaise kokonaiset valkosipulit puoliksi, valuta pinnalle Keiju rypsiöljyä ja suolaa, kääri ne yhdessä folioon, paista 200 asteessa uunissa n 20 min
2. Sekoita muut aineet
3. Purista vähän jäähtynyt, pehmentynyt valkosipuli majoneesin joukkoon
4. Mausta
5. Parhaimman maun saat jos maltat tarjota paahdetun valkosipulimajoneesin vasta seuraavana päivänä