Mausteiset kukkakaaliwingsit ja maapähkinävoikastike
Mausteiset kukkakaaliwingsit dipataan pehmeään maapähkinävoikastikkeeseen, joka saa raikkautta Keijun sitruuna & basilika yrttiöljystä.
(10) |
|
2,5 kg
|
kukkakaalia
|
0,6 kg
|
kananmunaa
|
0,5 l
|
korppujauhoja
|
0,010 kg
|
suolaa
|
0,005 kg
|
savupaprikajauhetta
|
0,005 kg
|
chilijauhetta
|
0,003 kg
|
mustapippuria
|
Maapähkinävoikastike(10) |
|
kg
|
maapähkinävoita
|
0,3 l
|
vettä
|
0,1 l
|
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
|
0,005 l
|
soijakastiketta
|
0,005 kg
|
suolaa
|
Glaseeraus(10) |
|
0,25 l
|
ketsuppia
|
0,005 l
|
sriracha-chilikastiketta
|
0,005 l
|
soijakastiketta
|
0,125 l
|
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
|
0,005 kg
|
suolaa
|
Valmistusohje
Pilko kukkakaali nupuiksi. Laita kananmunat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Laita korppujauhot ja mausteet toiseen kulhoon ja sekoita. Leivitä kukkakaalit pyörittämällä ne ensin kananmunaseoksessa ja tämän jälkeen korppujauho-mausteseoksessa. Levitä kukkakaalit uunipellille ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Sekoita huoneenlämpöiseen maapähkinävoihin vesi, voimakkaasti sekoittaen sitruuna & basilika yrttiöljy, soijakastike ja suola.
Sekoita kukkakaalien paahtuessa glasyyrin ainekset keskenään. Sivele glasyyri paahdettujen kukkakaalien päälle ja paahda vielä 10 minuuttia. Nauti kukkakaaliwingsit maapähkinävoikastikkeen kanssa.